Diyabet Hastalarında Gebelik

Kim demiş Diyabetli kadınlar çocuk doğuramaz diye :))

Re: Diyabet Hastalarında Gebelik

Mesajgönderen medine » Sal Şub 02, 2010 3:09 pm

amiiin mehtap cım amin..inşallah bebeklerimizi kucağımıza alıcaz..ben bütün kalbimle inanıyorum..çünki mevla ben kulumun zannı üzereyim buyuruyor..rabbim bebeklerimizi her turlu tehlikeden korusun...korkma mehtapcım..seni okadar iyi anlıyorum ki..çok gözyaşı döktüğümü bilirim şekerimi yüksek görünce.o kadar çaresiz ki insan.rabbimizden başka kapımız yok..ben çok gördüm 200.sen allaha dayan güven..yapcak başka bişeyimiz yok..ne güzel söylemişsin bebeğime vücudumu güvenli kıl..rabbim dualarını kabul etsin..
medine
Şeker II

Mesajgönderen tülayb » Cmt Şub 06, 2010 6:56 pm

arkadaşlar ağlattınız beni yaa mehtapcım seni tebrik ederim allah tamamına erdirsin inşallah çok sağlıklı sıkıntısız bir hamilelik geçirirsin esracım senide kutlarım gerçekten çok sevindim daha dün tülay abla neyapıcam diyodun bak 32 haftalık oldu bile dua zinciri oluştu bile rabbim hepinizin yar ve yardımcısı olsun korkmayın dua ve sevgiyle.... :)
tülayb
Şeker III

Mesajgönderen mehya » Cmt Şub 06, 2010 9:16 pm

Medine, Zeycan, Tülay çok teşekkür ederim. Dualar karşılıklı. Dilerim Rabbim sizlerin de her ne maddi-manevi sıkıntısı varsa alıp götürsün, femferah olun inşaallah:)

Birkaç gündür şekerlerim fena değil. Ama gece 3 te şekerim iyi ise, sabah 5 gbi yarı değerine düşüyor, hipo olabiliyor. Sabah 5 te hipo olmasın dersem, gece 3 te kan şekerimin yüksek olması lazım. şaştım kaldım.. humulinN nin suçu bu :(
insan?n insana verece?i en güzel ?ey mutlulukmu?
mehya
Şeker III

Mesajgönderen medine » Pzr Şub 07, 2010 2:22 pm

amiin.çok teşekkürler tülay abla..bende seni düşünüyodum.nerelerde acaba ..muhakkak yorum yazardı diye..nasılsın?umarım hersey yolundadır..
mehya cım kesin humulin n in suçu..o bana çok çektirdii..ama sonradan iyi anlaştık...ha bunu nasıl becerdin diye sorarsan cevabı yok..yani bılmıyomm.düzeldı bı anda ..benimde gece 3 te 4 de 48 le falan uyandığım çok olurdu..hafif bişeyler yer yatardım..sabah şekerim iyi çıkardı..zaten ben geçtiğimiz kasım ayında 2 defa komaya girdim.şeker hastası olduğumdan beri hiç yaşamamıştım.hamılelıkte yaşadım yanı ilk koma halını.ilkinde eşimin şeker vermesiyle uyandım.sanırım tam komaya geçiş anında eşim yakaladı beni.1 hafta sonra tekrar girdim.bu sefer ağzımı falan açmamışım.bı uyandım 2 hemşire başımda..gece saat 3 buçuk cıvarıydı sanırım..doktor insülin dozlarını yeniden düzenleyin..bebek annenin şekerinden kullanıyo olabılır falan demiş.sonra dozu biraz düşürdük..yedıklerımı çoğalttık gece ara öğünü yanii.sonra çok korktum birdaha girerim diye..ama çok şükür bi daha yaşamadım..inşallah birdaha da olmaz.umarım kimse yaşamaz.
medine
Şeker II

Mesajgönderen tülayb » Pzt Şub 08, 2010 9:12 pm

valla canım psikolojikmi fizikselmi yoksa yaşlanıyomuyum bilmiyorum ama vücudumöun heryeri hasta sanki bayadırda kontrole gitmiyorum yakında başlıcam işte böyle günler öyle çabuk geçiyorki neyse çok üzüldüm ağır hipolar geçirmişsin dikkat et canım biraz yüksek olsun ama hipo bebek için daha zararlı yinede hepimiz allaha emanetiz o ne dilerse o olur iyi bakin kendinize bebişlerede....
tülayb
Şeker III

Mesajgönderen Munteha » Prş Şub 11, 2010 10:49 pm

Epeydir foruma girmiyordum,sitenin şekli değişince nedense yazasım gelmiyordu:) Ah bu psikolojimm..Bebek bekleyen arkadaslar..yazdıklarınız beni cok duygulandırdı,salya sümük desem abartmış olmam yani :) Rabbim kolaylıklar versin.Sag salim bebeklerinize kavustursun inşallah.Medine 32 hafta ne demek! Bitmiş canım bişey kalmamıs maşallah..Benim kızım 30.haftada 1100 gr dı ve 38.haftada 4360 gr dogdu :) Valla heyecanla bekliyorum haberlerinizi..Allaha emanet kalın..
gencligine guvenip erken derken belki elveda bile diyemezsin giderken
Munteha
Şeker III

Mesajgönderen figen » Cum Şub 12, 2010 3:44 pm

medinecim çok geçmiş olsun canım..bende senin gibi ağır bi hipo yaşamıştım ama gebe değildim.allah yardımcımız olsun canım.hayırlı haberlerini bekliyoruz dört gözle.allaha emanet ol..
figen
Şeker I

Mesajgönderen mehya » Sal Mar 02, 2010 12:51 pm

Arkadaşlar sesiniz çıkmıyor. Herşey yolundadır umarım. Sevgiler...
mehya
Şeker III

Mesajgönderen figen » Çrş Mar 03, 2010 4:54 pm

evet şeker kardeşlerim güzel haberlerinizi bekliyoruz.mehtapcım sen yaptın bu ara da bebiş sağlıklı dimi? hepimiz için dua ediyorum her gün rabbim bize yardımcı olsun
figen
Şeker I

Mesajgönderen mehya » Prş Mar 04, 2010 9:27 am

Figencim bebeğin kalp atışlarını birkaç hafta önce duyduk şükürler olsun. 2 hafta sonra da ultrasonla ayrıntılı bir şekilde incelenecekmiş. 12. haftada eğer varsa bazı anomaliler belli oluyormuş. inşaallah iyi haberler verebilirim. bu arada rapor aldım, çalışmıyorum evdeyim. ev dışında yemek yediğimde karbonhidrat sayımı yapamadığım için dengem bozuluyor. şekerlerimi dengelemek konusunda karbonhidrat sayımı çok işime yaradı. sebep olandan Allah razı olsun:)senin şekerler nasıl gidiyor? bir gelişme var mı? iyi haberler alabilmek ve verebilmek üzere inşaallah. sevgiler...
mehya
Şeker III

Mesajgönderen figen » Cmt Mar 06, 2010 10:08 am

benim şekerlerim biraz daha iyi. sabrediyorum işte bende hba1c min düşmesini.ya adapazarında oturan dm li gebe kardeşlerimiz yok mu hiç.hangi hastaneye gidiolar nasıl tedavi oluyorlar benimle paylaşırlarsa sevinirim.mehtapcım güzel haberlerini her zaman bekliorum canım..
figen
Şeker I

Mesajgönderen mehya » Cum Nis 02, 2010 11:13 am

selamlar... arkadaşlar forum çok sessiz kaldı malesef:(
azıcık hareket hadi:)
medine doğum yapmış, bebek görmeye gidelim ona ;)
figen güzel haberi buraya yazmamışsın bak ben yazcam yoksa:)
mehya
Şeker III

Önceki

Dön TİP 1 DİYABET VE GEBELİK

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir