Diyabet (DM) ve Gebelik

Kim demiş Diyabetli kadınlar çocuk doğuramaz diye :))

Re: Diyabet (DM) ve Gebelik

Mesajgönderen mehya » Prş Tem 15, 2010 9:40 am

figencim çok sağolasın dilerim hep irlikte daha nice süper hba1c ler görürüz:) hamillik beni adam etti valla:)) meğer ben bebek sahibi olmayı düşünmeden önce hiç iyi bir diyabetli değilmişim, diyabetimin dilinden hiç konuşamamışım, onu görmezden gelmişim. hani insanların sevgi dilleri vardır ve biz o dilden konuşunca ancak sağlıklı iletişim kurabiliriz ya, diyabetin dili de evde düzenli şeker takibi ve CHO sayımıymış meğer. en azından benimki bu dilden anlıyor:)) artık diyabet korksun benden...
insan?n insana verece?i en güzel ?ey mutlulukmu?
mehya
Şeker III

Mesajgönderen yalnızadam » Prş Tem 15, 2010 12:04 pm

:cry:
yalnızadam
Şeker I

Mesajgönderen figen » Prş Tem 15, 2010 1:34 pm

inşallah hep böyle gider mehtapcım şekerlerin.ben humilin r la pek anlaşamıom gene hamileyken ii gidio şekerim.bir de sıcaklar olmasa.dün kendiliğnden yükselişe geçti şekerim.ben ekstra insülin yaptıkça o da inadına yükseldi.neyse ki ben kazandım da sonunda düştü biraz olsa..
şu günler hayırlısıyla bir geçse rapid le çok rahattım.neyse 4 ay kaldı allahımın izniyle sağ salim kucaklarımıza alalım meleklerimizi daha ne isterim zaten :D
figen
Şeker I

Mesajgönderen mehya » Pzr Tem 18, 2010 1:55 pm

yalnızadam niye üzgün surat yaptın anlamadım, hayırdır?
figencim dilerim her şey daha da güzel olur. sıcaklar bizi de bunaltıyor sana katılıyorum. sayılı gün çabuk geçer sözüne inanmak istiyorum:) Rabbim yeni doğanları, doğacakları ana-babalarına bağışlasın, hayırlı birer insan eylesin. sevgiler:)
mehya
Şeker III

Mesajgönderen Munteha » Pzt Tem 19, 2010 12:25 am

Hehehe:) kızlar valla bu ara acaip bebek özlemi çekiyorum,cidden ikinciyi düşünmeye başladım.Siz dogurunda,ben de hemen ardınızdan geleyimki site gebesiz kalmasın :P a1C'm yuksek bu ara,şekerlerim pek bi dengesiz.İkinciyi doğuranlar varsa onlardan da tecrubelerini aktarmalarını rica ediyorum:) Mehtapcım şu k.sayımını daha detaylı bi şekilde ögrenmem lazım,bu konuda bilgi ve tecrubelerini aktarırsan uygun bir vakitte, memnun olurum.Allah yar ve yardımcınız olsun..Sevgiler:)
gencligine guvenip erken derken belki elveda bile diyemezsin giderken
Munteha
Şeker III

Mesajgönderen mehya » Pzt Tem 19, 2010 12:05 pm

Müntehacım benimmm çok hoşsun bacım yaa site gebesiz kalmasın demişsin koptum valla bu sözüne:))
diyabet bağ-bahçe gibi birşey. bakarsan bağ bakmazsan dağ oluyor ben bunu anladım. onu hayatının merkezi yapmazsan sinsi sinsi ilerliyor mübarek:)
Sen yeterki iste hba1c ni düzeltirsin eminim.Karbonhidrat sayımını ne zaman istersen paylaşırım tabiki. Ama eğer ön bir bilgi alayım dersen forumda "SAĞLIKLI BESLENME VE EGZERSİZ" başlığı altındaki "Karbonhidrat Sayımı Hakkında! " diye bir yer var. bu bölüme diyetisyenimin bana öğrettiği şekilde k.sayımı hakkında bildiklerimi ve uygulama şeklini uzun uzun yazmıştım. ayrıca ne zaman istersen konuşuruz yine:) sevgiler...
mehya
Şeker III

Mesajgönderen mehya » Pzt Ağu 09, 2010 7:22 pm

forum yine boş kaldı...

şafak 5 hafta inşaallah...

sevgiler:)
mehya
Şeker III

Mesajgönderen figen » Sal Ağu 10, 2010 1:21 pm

mehtapcım çok sevindim canım 5 hafta kaldı demek.bende seni merak ediyordum.ayy sabırsızlıkla iyi haberlerini bekliyorum.sağlıklısıyla mahmut ereni kucağına alırsın cnm inşallah..bu arada teyzesi bizde 23 haftalık olmak üzereyiz... 8) sevgiler...
figen
Şeker I

Mesajgönderen mehya » Cum Ağu 13, 2010 8:10 am

maşallah figencim, sorunsuz hayırlı bir doğum diliyorum:)sevgiler...
mehya
Şeker III

Mesajgönderen mehya » Cmt Ağu 21, 2010 6:59 am

Oğluşumuz Mahmut Eren için şafak 24 gün inşaallah...
Annesinin şekerli bedeninden kurtulmasına günler kaldı...
Biz DM'li bayanların bebekleri daha dünya yüzü görmeden nelerle karşılaşıyorlar; hipolar, hiperler...Onlar daha minicikken aslında çok güçlüler...
Bu arada bebek alışverine çıktık. El kadar şeyler ateş pahası yahu:) hemde al al bitmiyor... Kızlar çeyreklerimi bekliyorum ona göre :wink:
mehya
Şeker III

Önceki

Dön TİP 1 DİYABET VE GEBELİK

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir