hiperde 600 leride gördüm ama komaya hiç girmedim baş agrısıyogun susuzlukla başederek geçrirdim he bide pompaya yeni başladıgımda yanlış bildigim bi bilgiden dolayı hiper oldum h1 di kanım 6oo üstü işte ozzaman morarmaya ve nefes alamamaya başladım o çok ama çok kötüydü:( hipoda ise fazlasıyla yaşadım koma şeklini insil
in ignesi kullaırken nerdeyse her hafta olurdum hipo 2olerde veya lo olurdu yirmi altı 15 i gördügümü biğle bilirim

onlar dahada kötü hiç bişey hatırlamıyosun bide ben

sayıklamaya gün içinde yaptıklarımı anlatmaya başlıyodum tabi herseyi kendime gelince ailemin agzından duymak kötü oluyodu

her hipoya girdigimde hemen hemen hepsinde normal şekerli su veya meyve suyuyla vs sdüzelemiyodum glukogan yapıyoduk o ise hemen çıkarıyodu şekerim 250 300lere baş agrısı ve migde bulantısının sıkıntısını çekiyodum.berbat günlerdi pompaya başlıyalı 3 yıl oldu ve ben sadece 2 kere hipo oldum yani bilincim sadece 2 kere kapandı koma hali...onun haricinde tabiki 30 ları veya 400leri binde bir görüdügüm oluoyo am ignedeki gini her hafta hipolarla bilincim kapanmıyo çokkk şükür ...gelecegimizi etkilemeden daha falza komplikasyona maruz kalmadan bu hastalıgın tedevisinin bulunması dilegiyle..