Benim dostum ve bana başka başka dostları tanıtan “o” benim kardeşim “o” .. Herkes gittiğinde bir insülin bir cihaz yetti hayatıma neden bunlar bırakmaz diye düşünürken! En büyük ihaneti yapmışım ona bırakıp gitmek istedim 4 sene önce hayatımdan çıkması için her şeyi yapıp denedim ama olmadı anladım ama o benim hayatımmış .Düşündüm çoğu kez hayatıma girdi artık tamamen ben nereye “o” oraya sırlarım çoğu kez de yaşadıklarımı o gördü ve kızdığında yükseltti şekerimi mutlu olduğunda düşürdü şekerimi. Neden yapıyorsun diye sordum çoğu kez isyan ettim hayata neden ben diye? Ama “o” ne arkadaşım gibi nede kardeşim oldu o an sadece sustu ve beni sürekli dürttü!
Sevgilerimi,hayatımı ve gerçekleri her zaman gösterdi o hastane odalarında…İçimi parçaladı artık o anlarda onun yanındakileri görmek bile istemedim sevmedim sevemedim ama “o” hep “ben sendeysem ve gitmeyeceksem sende bunları yapmak taşımak zorundasın hayatı ıskalama gibi bir lüksün yok senin” dedi ve uyardı yine..Çoğu kez canımdan can alırken çoğu kez beni başka başka hayatları tanıttı gösterdi..Dedim git artık sustu ve bana her anı yaşattı…bazen ondan nefret ettim benim hayatıma karışıyor diye benim arkadaşlıklarımı bozuyor diye..Çünkü bana öyle garip bakılıyordu ki…Nefret ettim kendini sevdirmek için her türlü şeyi yaptı bana bazen aklıma soktu kendi kurallarını uymadığım anda yine durmadı aldı canımdan parçaları…Uğraşılmazmış ama o beni bırakmadı ki o benim dostummuş meğersem bana onunla ilk tanıştığım gün kendini tanıtmadı kimsin diye sorduğumda sonraları yanındaki arkadaşlarını getirip cesaretini topladı ve kim olduğunu söyledi.Şaşırdım tanıyordum aslında ama samimi değildim ki..artık hayatıma gireceğini ve benimle bir ömür geçirmek istediğini söyledi..Araştırdım kimmiş diye ve sonra hayatıma aldım “onu”..hem kötülüğünü hemde dost canlısı olduğunu söylemişlerdi bana aslında…Benim hayatıma girdi iyi geçinirken bana bayılmalarını gösterdi…Sustum ama anlıyordum nede olsa tamam psikolojikdi ama yine onun parmağı vardı..Sordum neden yapıyorsun diye bana verdiği cevap ”kurallarıma uymadın” oldu…Ama hayatıma ben aldım onu ne kuralına uyacakmışım ki?Bunu duydu ve bana “aldın ama sen seçmedin hayatını ben seçtim ” dedi… Bana her şeyi öğretti ve daha da çok şey öğreneceğim onunla..Şu an bunu yazarken bile yanımda “o”…Peki bu kim mi?Tabikide ARKADAŞIM DİYABET.. !! (: (:
Yaşattığın herşeye teşekkürler...!