SPORCU OLANINIZ VAR MI?

Re: SPORCU OLANINIZ VAR MI?

Mesajgönderen pamuk8806 » Prş Şub 25, 2010 7:09 pm

tülay karar vermek başarmanın yarısıdır...sen azimli olduktan sonra gerisi boş....kafana takılan bişey olursa her türlü yardımcı olabilirim
pamUk
pamuk8806
Şeker I

Mesajgönderen ozguradsay » Cum Şub 26, 2010 8:56 am

Günaydın Ankaranın Şeker Arkadaşları.....
Pamuk ne oldu yorucu geçti sabah sporu anlaşılan.Ama çok şanslısın varya tabi sabah çıktıysan spora bugün gerçekten çok yumuşak ve serin bir bahar havası vardı ben saat 06:10 da çıktım ve saat 07:00 de geri döndüm ama suyum çıktım varya.Atletimden sular seller aktı adeta.Ama iyi geldiğini düşünüyorum çünkü şimdi dün sabaha göre daha dincim yorulmama rağmen.Eğer bunu devam ettirebilme istikrarırnı yakalarsam züpperrr olcak ama bakalım artık hayırlısı diyelim.... :P :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ozguradsay
Şeker I

Mesajgönderen pamuk8806 » Cum Şub 26, 2010 10:38 am

ÖZgür az önce uyandım.. günlerin yorgunluğu:) yarın için tekrar bekle diyorum:) senin adına da çok sevindim,,,sana demiştim ayaz kalmadı diye:) şimdi hastaneye gidiyorum tipim kaçmış öğrenicem bugün nihayet...nedense içimde raporlarınız karışmış diyabetiniz yok diyecekler gibi bir his var :P
pamUk
pamuk8806
Şeker I

Mesajgönderen ozguradsay » Cum Şub 26, 2010 10:59 am

Selamlar.Umarım senin için hayırlısı neyse o olur.Ama ne olursa olsun ümidini yititmre hiç bir zaman(herşeyden) :lol: :oops: :P :mrgreen: :mrgreen:
ozguradsay
Şeker I

Mesajgönderen pamuk8806 » Cum Şub 26, 2010 9:21 pm

özgür yarın koşup gelince yaz yine :lol:
pamUk
pamuk8806
Şeker I

Mesajgönderen ozguradsay » Cmt Şub 27, 2010 8:33 am

Selamlar;
Bugünkü yürüyüş nedense biraz daha yorucuydu.Demek vucüt baya hantallaşmış yavaş yavaş kendini adapte etmeye çalışıyor.Dünkü ve bugünkü sabah aç karnıan şekerlerim baya yüksekti çıkmayı düşünmüyordum ama bir çıkyaım dedim gene kendi kendime ve çıktım ama spor dönüşünde duşumu da aldıktan sonra yağtığım şeker ölçümü spordan öncekine göre biraz daha yükselmişti.Kanter içinde kalıp o kadar yorulmama rağmen.Ama dün akşama doğru da şekerim baya düştü.Anladım ki oda yavaş yavaş etkisini gösteriyor ve insülin direncini azlatmaya başlıyor spor.Valla böyle devam edebilirsim züpperrrr olcak benim için belki farkında olmadan göbişimden de kurtulurum azcık belli mi olur. :P :oops: :mrgreen: :mrgreen:

Bu arada senin haastane sonuçların ne oldu.Nasıldı.Sonuçlar umarım istediğin gibi çıkmıştır.

:oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: TİPİN BELLİ OLDU MU? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :oops:
ozguradsay
Şeker I

Mesajgönderen pamuk8806 » Cmt Şub 27, 2010 9:55 am

HALA TİPSİİZİM....verdiğim kan tüplerinden ikisi analiz edilmel için yollanmamış dün tekrar kan verdim...pazartesiye kaldı yine.

spora başladığın ilk 2 hafta çok önemlidir...şöyle ki; vücudunda ağrılar olduğu veyaa yorgunluk hissettiğin için bugün kalsın yarın çıkarım,,,havada kötü zaten,,şekerim de yüksek:),,,bugün misafirle gelecek vs bahaneler bulma gereksinimi duyabilirsin.. ve artık görürsünki bırakmışsın:)

böylle durumlarda yaptırım gücü devreye girer..raporlarını hergün buradan okumaya devam edicem:)
pamUk
pamuk8806
Şeker I

Mesajgönderen ozguradsay » Cmt Şub 27, 2010 10:44 am

Selam;
İnanırsmısın o dediğin bahanelerin hepsi bu sabah çıkmadan önce zihnimdeydi.
Hatta kapıyı açıp dışarı çıkıncaya kadar bile :P :oops: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ozguradsay
Şeker I

Mesajgönderen pamuk8806 » Cmt Şub 27, 2010 1:32 pm

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
pamUk
pamuk8806
Şeker I

Mesajgönderen Rocker575 » Pzr Şub 28, 2010 12:37 am

@ ozguratsay

Bana kalırsa kilo vermek için fitness uygundur. Cardio ( Koşu bandı , Kondisyon bisikleti , yürüyüş vs. ) ile verdiğiniz kiloları kalıcı bir şekilde göndermek için kas oranını arttırmanız gerekmektedir. Bir arkadaşım var fitness'a birlikte gidiyoruz , 2 aydır haftada 3-4 gün gidiyor ve 14 kilo verdi. Bu arada arkadaş yaşıtım 15 yaşında tabi metabolizma hızlı olduğu için onda kilo verme daha hızlı olacaktır size oranla normaldir. Siz vücudunuzdaki yağları boşaltınca yani kilo verince vücudunuzda boşluklar oluşabilir ama yedikçe o boşluklar tekrardan dolar. Asıl önemli olan kas oranını arttırmaktır , zaten kası koruyacak yağ doku da otomatik olarak geleceği için sizin kilo alma gibi bir sıkıntınız olmayacaktır.

Not : Yukarıdaki bilgilerim kendi bilgilerimdir , kesin doğrudur demiyorum. Bende Ankara'dayım. Çok güzel spor salonları var , eğer yazılırsanız salonun diyetisyeni ile mutlaka görüşmeli bilgi almalısınız.
Rocker575
Şeker I

Mesajgönderen ozguradsay » Pzt Mar 01, 2010 8:37 am

Sealm Tekrardan Şekerler;

Söylediklerin hoşuma gitti aslında.Sen hangi sempte oturyorsun önereceğin bir yer var mı bana.Ben Etimesgutta oturuyorum ve ostimde çalışıyorum.
ozguradsay
Şeker I

Mesajgönderen Rocker575 » Pzt Mar 01, 2010 11:20 pm

Dikmen'de oturuyorum spor salonum Oranda ( Oranium Sports )

Oranium Sports yeni bir şube açacak diye biliyorum İncek'te ama size ne kadar yakın olur bilemem. İnternetten biraz araştırmayla bir spor salonu bulamamanız imkansız. :)
Rocker575
Şeker I

Önceki

Dön SAĞLIKLI BESLENME VE EGZERSİZ

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir