ÖZÜRLÜ RAPORU

Diyabetle ilgili tüm yasal bildireler…

RAPOR ÇIKARIMI

Mesajgönderen b!l@l » Pzt Şub 16, 2009 3:16 pm

Arkadaşlar ben özürlü raporunu tek seferde hiçbir zorluk çekmeden %40 olarak aldım.Üstelik sadece diyabetten %40 aldım.Ancak rapor alımı giderek zorlaşmaktadır ve oranlar düşmektedir.Gıcıklık olsun diye %39 veriyolar ama %40 vermiyorlar.
Sizin tek yapmanız gereken pes etmeden mücadele verip raporu alabilmeniz.Bu konuda ayrıntılı bilgiyi benden veya yakın zamanda çıkaran diğer arkadaşlardan alabilirsiniz.
b!l@l
Yeni Şeker

Mesajgönderen vulas54 » Pzt Şub 16, 2009 4:01 pm

izlenen prosedür ve alınan rapor hakkında bılgı istıyoruz arkadaşlar örneğın alınan rapor burda bizlerin görmesı açısından sıteye yükleye bılırmısınızz
vulas54
Şeker I

Mesajgönderen NorthMaster » Prş Şub 26, 2009 2:07 pm

slm daha önceleri diğer arkadaşlarla konuştuğumuzda kendimizi kötü hissetmemek adına bu raporun alınmaması yönünde söz edilmişti

bu raporu aldığımızda bunun faydaları nelerdir yani nerlerde kullanıldığı açısından net bilgi sahibi olan varmı...
NorthMaster
Şeker I

Mesajgönderen benseno » Pzr Mar 08, 2009 4:54 pm

Başbakanlık özürlü kartı kalkmış mı geçerliliği bitmiş mi bilen var mı?
Bu arada benim raporum var uçak biletlerinde bir indirimim var mı?
benseno
Şeker I

selam

Mesajgönderen CONQUEROR69 » Pzr Mar 08, 2009 6:14 pm

selam arkadaslar bende bır koy okulunda ogretmenım ama stajer oldugum ıcın atama ısteyemıyorum pekala bu raporu nasıl alırım cunku ılce mıllı egıtım muduru tarafından cok hor goruldum gorevlendırme ıstedım vermedıler ıstıfa et gıt dedıler hakkımı arıyacagım ve devletın kapısına kadar gıdıp bu adama ne oldugunu soracagım ben hakkımla kazanmısım sen kımsınkı bana ıstıfa et gıt dıyorusn gorusecegız yardımcı olursanız sevınırım arkadaslar
CONQUEROR69
Yeni Şeker

Mesajgönderen benseno » Pzr Mar 08, 2009 8:07 pm

Tam teşekküllü hastaneden rapora başvuracaksın.Hastanelerde özürlü danışmanı oluyor gidip ona sorabilirsin.
benseno
Şeker I

Mesajgönderen tülayb » Cum Mar 13, 2009 10:14 pm

slm ben ilk kez bu raporu duyuyorum üstelik 11 yıllık dm liyim ne gibi avantajları var
tülayb
Şeker III

Mesajgönderen benseno » Cum Mar 13, 2009 10:41 pm

İzmirliysen ulaşım yani eshot bedava.Özürlü raporunla hastanelerde önceliğin var.Özürlü kontenjanıyla işe kolay girersin,bursu kolay alırsın.Devlet tiyatroları yüzde 50 indirimli.Thyde yüzde 40 indirimle uçabilirsin.Dha bir sürü avantajı var.
benseno
Şeker I

bu kdar özürlü oldugumuzu bilmiyordum :P:P

Mesajgönderen kiipprrii » Pzr Ağu 30, 2009 2:30 am

arkadaslar bende tansiyon kolestrol şeker hersey var %40 ı gecer bu zamana kadar böyle bi hakkı bilmiyordum (:
kiipprrii
Yeni Şeker

Mesajgönderen megadeath » Pzr Eyl 13, 2009 7:16 am

slm ben raporumu yeni aldım bu raporun avantajlarından faydalanmak için şimdi ne yapmam gerekio yani otobüslere ücretsiz binmek için yada iş bulamak için yardımcı olursanız sewinirim şimdiden teşekkür ederim :)
megadeath
Yeni Şeker

Mesajgönderen ercan_23 » Pzr Eyl 13, 2009 2:51 pm

bn de 5,5 ay önce baş vurdum şimdi beklıyorum acep bnm kı çıkar mı? ama çıkarsa bnm çok işime yarayacak umarım sizlerın de çıkar rahatlarsınız
ercan_23
Yeni Şeker

Mesajgönderen zeynep41 » Çrş Eyl 16, 2009 1:06 pm

megadeath yazdı:slm ben raporumu yeni aldım bu raporun avantajlarından faydalanmak için şimdi ne yapmam gerekio yani otobüslere ücretsiz binmek için yada iş bulamak için yardımcı olursanız sewinirim şimdiden teşekkür ederim :)

Bu raporla iş bulmak benim için çok kolay oldu.İşkura gidip kayıt yaptırıyosun orda engelli kadroların olduğu listeden iş bulabiliosun,çünkü iş yerlerinin engel kadrosu sayılı görüşmeye gidince uygun buluyorlarsa hemen başla diyorlar.Ben raporum olmadan önce aylarca iş aradım.Raporla birlikte 1 haftada işe yerleştim. ulaşımdada kart çıkartılıyor oda belediyeden yaptırılıyormuş ama ben bunun için bi fırsat bulamadım en kısa zamanda onuda çıkarttırıcam işe giderken bazen servis olmuyor işe yarar yol masrafı yapmamış olurum.
zeynep41
Şeker I

Re: ÖZÜRLÜ RAPORU

Mesajgönderen siryus33 » Cum Nis 30, 2010 1:51 pm

tip1 diyabetliyim,işsizim,insilün bulmak için ne yapmalıyım,sinir sitresten mahfolmuş haldeyim,yüzde kırk vermiyorlar 30 aldım.bi suç işleyip içeri girsem devlet insilünleri karşılarmı,yada insilün kullanmayı bırakıp komplikasyon yapmasınımı beklemeliyim,başka bi yol bilen varmı,2. secenek kafama yatmaya başladı,doktorumla bunu görüşmeliyim zaten doktora cıkıcak parayı bulacak halde değilim,hastaneden cıkarken yolda önünü kesip öyle konuşmayı deniyeyim
siryus33
Yeni Şeker

Mesajgönderen MOSAD » Cum Tem 30, 2010 6:12 pm

Şimdi arkadaşlar özürlü raporu için başvurdum tip1 diyabet ve hipotroidim olduğundan %46 olarak raporumu aldım. Aldım almasınada şimdi yapmam gereken işlemler nedir? Örneğin iett için kart çıkartmak istesem sadece o raporla gitmem yeterli midir? Yada böyle bir hakkım var mı bilgisi olan biri yazarsa sevinirim.
MOSAD
Şeker I

Mesajgönderen kğn » Sal Ağu 31, 2010 2:31 pm

arkadaşlar bende tip 1 im 6 senedir sözleşmeli öğretmen olarak köy okulunda çalışıyorum.ne gibi haklarım var özür grubundan yararlanabiliyomuyum.yada özürlü öğretmen olarak kadroya geçebilirmiyim
kğn
Yeni Şeker

Önceki

Dön DİYABETLİLERİN YASAL HAKLARI

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir