gönderen dreamer » Sal Tem 13, 2010 6:45 pm
ben 11 yillik diyabetliyim,17 yasindayim.
cok gecmis olsun murat bey. Allah sabir versin. ailem esten dosttan duyduklarini,okuduklarini,gorduklerini,kisacasi bu hastaliktan kurtarabilecek herseyi benim icin denediler. bitkiler,macunlar,bitki sulari,ac karnina yenilen tatsiz seyler, cig yapraklar...
inanin akliniza gelen,gelmeyen herseyi denedim. hi hicbiri mi ise yaramadi? tabi,bazilari sekerimi dusurdu. ama bir sure sonra daha fazla sey bekliyorsunuz tum bu cabalarinizdan. yahu ben bu kadar sey yapiyorum,deniyorum, bak bilmemne amcanin oglunda kokten silmis atmis diyorlar. e bende neden ise yaramiyor?
her insan bir degil,ayrica o kadar da duyarız falancanın kızında sılmıs atmıs yok efendım falanca ıgeneden kurtulmus... nedense hep duymakla kalıyoruz bır kısıye de rastlamadım kı gelıp karsıma bak ben seker hastasıydım sunu sunu kullandım,sildi atti iste simdi turp gibiyim desin bana.
o yuzden ben artik hic ugrasmiyorum boyle seylerle,size biraz karamsar da gelebilir ancak " 10 yila kadar seker hastaligi tarih olacak" gibi soylemlere de kulak asmiyorum, cunku icinizdeki birkac zayif umudu da sondurup resmen " nanik" yapiyorlar ..
tekrar gecmis olsun,kizinizi yerime opun.
[size=150][b]Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.[/b][/size]